Árak

Szállodánkba bejelentkezés: 14.00 - 22.00-ig
szállodánkból kijelentkezés: 10.00 - ig

 


 

Szobák száma: 11 db

 • 1 db egyágyas szoba, mely mozgáskorlátozottaknak kialakított,
 • 2 db háromágyas,
 • 8 db kétágyas szoba.
 •  

 Ász Fotó – Műtermi és szabadtéri fotózás lehetősége időpont egyeztetés alapján.

Sztanyik Krisztina : +36 70 322 1241

A szolgáltatás igénybevételét a fotós egyéb munkája befolyásolhatja.

 

Ágynemű - Heti minimum kétszeri cseréje.

 

Ágynemű napi cseréje - Kérés esetén, igényét jelezze a szobaasszonynak vagy a recepción.

 

Biblia - Ágy mellett található az éjjeli szekrényen.

 

Cipőápoló eszköz– Vendégeinknek igény esetén biztosítunk. Kérje a Recepción. Ára: 200.-Ft

 

Cipőtisztító gép A panzió folyosóján található és térítésmentesen használható.

 

Csomagmegőrzés 0-24 - Érkező és távozó vendégek részére. Igényét jelezze a recepción.

 

Csomagszállítás - Igény szerint, kérésre (szobába / szobából).

 

Diétás, vegetáriánus konyha - Kérésre biztosítjuk, igényét az étteremben jelezze.

 

Dohányzás - Csak a kijelölt helyeken. Egységünkben Nemzeti Dohánybolt működik.

 

Esernyő Kérésre biztosítjuk kölcsönbevételre, igényét jelezze a recepción.

 

Etetőszék - Kérésre díjtalanul biztosítjuk az éttermünkben.

 

Értékmegőrzés Széf a szoba szekrényben elhelyezve használati útmutatóval, nagyobb méretű értékek megőrzése a recepción lehetséges kérésre.

 

Étterem - Nyitva a hét minden napján 7:00-22:00 óra között, pénteki napokon 23:00 óráig, szombati napokon pedig 24:00 óráig.

 

 

Fénymásolás - Vendégeink részére térítésmentesen igényelhető a recepción. Nagyobb darabszám esetén különdíj ellenében.

 

Fizetőeszközök - Készpénz (HUF), bankkártya (Maestro, MasterCard, American Express, Visa) OTP/K&H/MKB SZÉP kártya, átutalás.

 

Fűtő-hűtő klímakészülék - A berendezés csak bezárt nyílászárók mellett üzemel. A falon lévő digitális kezelőpanelen lehet a hőmérsékletet állítani. Télen az ajánlott fűtési hőmérséklet 20 – 25 C°, nyáron az ajánlott hűtési hőmérséklet 22 – 26 C°.

Ezek a hőmérsékleti tartományok kellemes komfortérzetet biztosítanak.
A kezelőpanel használati útmutatójáról külön leírás áll kedves vendégeink rendelkezésére.

Beállítási nehézségek esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz!

 

Grillezési lehetőség – Egyéni egyeztetést követően, lehetőség van kerti grillezésre a nyári hónapokban, jó idő esetén.

 

Hajszárító A szekrényben található, a szobákban.

 

Hidegcsomag 7:00 óra előtti elutazás esetén előző napi megrendelése alapján, reggeli helyett, hidegcsomagot biztosítunk. Kérését kérjük, a recepción jelezze a távozás előtti napon legkésőbb 16:00 óráig.

 

Internet, wifi szolgáltatás - Minden szobában és a közösségi területeken díjtalan. Panziónkban 4 WI-FI erősítő került elhelyezésre. Kérjük, keresse a legerősebb jelet. Jelszó nincs.

 

Italválaszték - A Recepciónál, az Étteremben illetve Pizzériánkban alkoholos és alkoholmentes italokkal, koktélokkal várjuk vendégeinket nyitvatartási időben. (Nyitva a hét minden napján 7:00-22:00 óra között, pénteki napokon 23:00 óráig, szombati napokon pedig 24:00 óráig.)

 

Játszótér – A panzió és az étterem vendégei részére térítésmentesen használható, szülői felügyelet mellett.  A további részletekért, kérjük, figyelmesen olvassa el az információs füzetben található szabályzati rendet.

 

Kamera rendszer - Vendégeink biztonsága érdekében épületünk közösségi tereiben (Szálloda folyosó, Étterem, Pizzéria, Recepció, Dohánybolt) kültéri épület körül, a parkolónál illetve a kerthelyiségben  kamera rendszer működik.

 

Kávézó - A Recepciónál, az Étteremben illetve Pizzériánkban kávékülönlegességekkel, koktélokkal várjuk vendégeinket nyitvatartási időben. (Nyitva a hét minden napján 7:00-22:00 óra között, pénteki napokon 23:00 óráig, szombati napokon pedig 24:00 óráig.)

 

Kerékpár tárolás- Igényét jelezze a recepción.

 

Kerékpár kölcsönzés – Árakról és elérhetőségről érdeklődjön a recepción.

 

sői kijelentkezés - Térítés ellenében, lehetőség szerint, igényét jelezze a személyzetnél.  Legkésőbbi kijelentkezés ideje 16:00 óra.

 

Kijelentkezés - Távozás napján 10:00 óráig.

 

Konferencia, rendezvényszervezés – Éttermi részünk nagyobb rendezvények, előadások lebonyolítására alkalmas. Igény esetén kérjen ajánlatot a korospanzio@gmail.com email címen. Egy-egy ilyen rendezvény a hajnali órákig is eltarthat, mely zavarhatja szállóvendégeink nyugalmát. Erről előzetesen informáljuk vendégeinket.

 

Kutya és más kisállat - Szállodánkba állatok behozása nem megengedett. Megértésüket előre is köszönjük.

 

Látogatók – Kérjük kedves vendégeinket, hogy látogatóikat a szálloda közösségi tereiben fogadják. A vendégek a szállodaszobába csak a recepción történt bejelentkezést követően mehetnek, és 20:00 óra után a szobában nem maradhatnak. Ennek megsértése esetén a recepció a mindenkor érvényes árlista szerinti szállásdíjat számítja fel.

 

Légkondicionáló - Fűtő, hűtő, ventilátor funkciók, központi kezelő minden szobában az ajtó mellett a falra helyezve.

 

Masszázsfotel - A masszázs testileg, lelkileg regenerál, méregtelenít, felfrissít. Hozzásegíti vendégeinket, hogy igazán kipihenjék magukat itt tartózkodásuk alatt. Professzionális fotelünk elérhető vendégeink számára nyitvatartási időben. Előzetes időpontfoglalás szükséges, melyre a recepción van lehetőség. Az esetleges térítési díjról érdeklődjön a recepción.

 

Mosatás - Rövidebb itt tartózkodás esetén térítési díj ellenében igényelhető: 1,500.-Ft / mosatás. Külön fizetendő, ha van fehér és színes, fekete ruha. Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatás legalább 2 hetes itt tartózkodás esetén. Igényét jelezze a recepción. A fiókban található mosatási zsák. Panziónk nem vállal felelősséget a ruhaneműkben bekövetkezett méretbeli vagy színbeli elváltozásokért. Különleges anyagú ruhákat sajnos nem áll módunkban tisztíttatni.

 

Műszaki problémák - A szobában adódó műszaki hibákat kérjük, jelezze a recepción! 

 

Nemzeti dohánybolt – Egységünkben nemzeti dohánybolt működik.

Nyitva tartás: H-Szo: 6:00-21:00 Vas: 8:00-13:00

 

Nyomtatási szolgáltatás - Térítésmentesen igényelhető szolgáltatás, igényét jelezze a recepción. Nagyobb mennyiség esetén térítés ellenében.

 

Orvos, fogorvos, gyógyszer - Recepciós kollégáink készséggel segítenek Önnek.
 

 1. Legközelebbi gyógyszertár: 

Aranysas Patika

Hősök útja 65/1 Gyomaendrőd 5500

Nyitva tartás:
hétköznap 08:00-18:00
Szo: 08:00-12:00

Vas: zárva

Tel: +36 66 386 471
 

 1. Orvosi rendelő: 

Dr Nagy Éva

Tel.:+36 66 610 094

 

 1. Ügyelet az Endrődi rendelőintézetben: 0-24

5500 Gyomaendrőd Fő út 3.
Tel: +36 66 386 520

 

 1. Fogorvos: Dr Sabján László vagy Dr Sabján Nóra

5500 Gyomaendrőd Szabadság tér 3.

Tel.: +36 20 957 3997

 

Papír kozmetikai kendő - A fürdőszobában található.

 

Parkolás - A panzió saját zárt parkolójában limitált számban lehetséges. A parkoló kamerával megfigyelt, de nem őrzött. A parkolóban elhelyezett tárgyakért, gépkocsikért, az abban lévő értéktárgyakért a panzió nem vállal felelősséget.

 

Párna Kérésre plusz párnát biztosítunk, igényét jelezze a recepción.

 

Pótágy, gyermek utazóágy, gyermekkád - Ingyenes szolgáltatás, igényét jelezze a recepción.

 

Programok Az aktuális környéki programokról érdeklődjön a recepción, vagy keresse a prospektusokat a társalgóban elhelyezett asztalon.

 

Reggeli - A hét minden napján 7:00 - 09:30 óráig, az ellátást a szállás díja tartalmazza.

 

Reklamáció - Amennyiben valamelyik szolgáltatásunkkal nem elégedett, kérjük, azonnal jelezze a problémát a recepción, vagy forduljon a vezetőséghez. Kijelentkezéskor vagy távozás után nem áll módunkban utólagos reklamációt elfogadni. Megértését köszönjük.

 

Snack, csemege - A Recepciónál kapható könnyű rágcsálnivaló elérhető nyitvatartási időben. (Nyitva a hét minden napján 7:00-22:00 óra között, pénteki napokon 23:00 óráig, szombati napokon pedig 24:00 óráig.)

 

Sportolási lehetőség, sporteszköz bérlés – Panziónk kijelölt területén lehetőség van íjászatra, csocsózásra, biliárdozni, dartsozni.  A közelben lévő teniszpálya bérléséhez kedvezményt tudunk biztosítani. További információért forduljon a recepcióhoz.

 

Strand belépő – 50%-os kedvezménnyel tudunk fürdőbelépőt biztosítani vendégeink részére a Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kempingbe. Igényét a recepción jelezze.

 

 

Számlázás –  A kijelentkezés időigényének lecsökkentése érdekében kérjük, hogy bejelentkezéskor a számlázásra vonatkozó igényét jelezze (milyen névre kéri kiállítani, milyen módon kívánja a számlát kiegyenlíteni, stb). Számláját itt tartózkodása alatt bármikor módjában áll kiegyenlíteni. Szobaszámlájára terhelt pontos összegekről recepciós kollégáink készséggel adnak tájékoztatást.

 

Széf - Széf a szobában található, a szekrényben rögzítve. Használata díjtalan. Kérjük, értékeit a széfben helyezze el. A széf mellett ábrákkal illusztrált kezelési útmutató található. Amennyiben nagyobb értéket szeretne elzárni, kérjük, jelezze a recepción.

 

Talált tárgyak – A szobákban vagy általában az épületben hagyott talált tárgyakat 6 hónapon keresztül őrizzük meg. Ezen időn belül tudjuk kérésére postázni azokat, a postaköltség előre történő fizetése után. Amennyiben a bejelentőlapon megadta telefonszámát, úgy módunkban áll telefonon is értesíteni Önt a szobában felejtett tárgyról.

 

Takarítás Minden nap 10:00 - 12:00 óra között, térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatás. Amennyiben a szoba bútorzatán, szőnyegén, textíliáin, függönyein normál takarítással nem tisztítható szennyeződés keletkezik, extra takarítási díjat számolunk fel.

 

Takaró - A szobában megtalálható ágyneműn felül, plusztakarót biztosítunk. Igényét jelezze a recepción, vagy kérjen a szobaasszonytól.

 

Taxi – 0-24 Golden taxi Gyomaendrőd Tel.: +36 30 200 5577

 

Telefon – Vezeték nélküli telefon biztosított, amit a recepción kérhet. Használati útmutató a szobában található. Hívás díja a szobaszámlára lesz terhelve.

 

Televíziós csatornák - Távirányító a szobában elhelyezve. Technikai segítséget szívesen nyújtanak munkatársaink.

 

Tisztálkodási szerek – Térítésmentesen használható kínálatunkat megtalálja a fürdőszobákban (testápoló, zuhanysapka, tusfürdő-sampon egyben, varrókészlet). Fogtisztító és borotválkozási készlet igényelhető a recepción. Ára: 300.-Ft / szett.

 

Törölköző - A szobába bekészítve. 3 naponta váltás vagy igény szerint.

 

Újság – Napilap elérhető vendégeink számára a recepción. Egyéb újság, magazin is megvásárolható a szemben lévő újságosnál. (Buszmegálló mellett)

 

Vacsora Félpanziós ellátás esetén az étlapban található menük közül tudnak választani vagy a’ la carte. Külön, egyedi igényével kapcsolatosan kérjük, forduljon munkatársainkhoz.

 

Vasalóállvány és vasaló – Elhelyezve a panzió folyosóján.

 

Vészkijárat - A szobákban, a folyosókon és a lépcsőházban kifüggesztett menekülési útvonal szerint.

 

 

Szobaáraink:

 • 1 éjszaka/ 1 fő 9.500.- elhelyezés egy-vagy kétágyas szobában
 • 1 éjszaka/ 2 fő 18.000.- elhelyezés kétágyas szobában
 • 1 éjszaka/ 3 fő 22.500.- elhelyezés háromágyas szobában
 •  

 •  
 •  

Az áraink tartalmazzák az áfát és a reggelit.

Az idegenforgalmi adót nem tartalmazza az ár!

Az idegenforgalmi adó értéke:

350.- / fő / éjszaka. Ez alól mentesülnek a 18 év alattiak.

Félpanzió: 2500.- / fő / nap

Gyerek kedvezmény:

A szállás - felnőtt kíséretében egy szobában - 6 éves korig ingyenes!

6-12 éves korig 50%-os kedvezményt biztosítunk!

Nyugdíjas kedvezmény (65 év felett)

10% (Igazolvány felmutatása esetén!)

(Az árak magyar forintban értendők!)

Szállóvendégeink részére további kedvezményeket is tudunk biztosítani!

A kedvezmények az ünnepnapokon kívül érvényesek és kizárólag készpénzes fizetés esetén vehetők igénybe. A kedvezmények nem vonhatóak össze!