Heti menü 2016/19.hét

Érvényes
-

Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!

Minden Kedves Vendégünknek jó étvágyat kívánunk!

Hétfő
Leves Őszibarackleves
"A" menü Pulykamell filé "Kertész módra" petrezselymes burgonyával
"B" menü Tavaszi rizses hús, Savanyúság
"C" menü Rántott pontyfilé lengyeles kelvirággal, Túrógombóc
Kedd
Leves Lebbencsleves
"A" menü Gödöllői töltött csirkecomb hagymás törtburgonyával
"B" menü Tökfőzelék sült oldalassal, Desszert
"C" menü Fűszeres szűzérmék Lyoni hagymával burgonyakrokettel, 2 dl üdítő
Szerda
Leves Csontleves
"A" menü Bakonyi harcsa galuskával
"B" menü Rántott sertésszelet burgonyapürével, Befőtt
"C" menü Lecsós csirkemell párolt rizzsel, Krémes
Csütörtök
Leves Magyaros karfiolleves
"A" menü Rakott burgonya
"B" menü Zúzapörkölt tarhonyával, Savanyúság
"C" menü Csípős csirkeszárny vitaminos salátával, Gyümölcsrizs
Péntek
Leves Betyárleves
"A" menü Tepsis túrós csusza
"B" menü Káposztás cvekedli
"C" menü Juhtúróval töltött gombafej wok mixxel, Holler kehely

A felhasználói élmény javítása érdekében a webhelyen sütiket használunk

Az „Elfogadás” gombra kattintva hozzájárul a sütik létrehozásához.